info
Leuk dat u onze website bezoekt! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Rob van Dijck

Mede door vader van Dijck werd Rob van Dijck al vroeg aangestoken met het muziekvirus en dat resulteerde op 6-jarige leeftijd tot het eerste moment als zogenaamde dj. Via een klein zelf in elkaar geknutseld radio zendertje begon Rob van Dijck zijn aller eerste radio uitzending .
Vanaf zijn 16e begon hij met draaien voor 1 van de grootste radiopiraten uit Den Haag in die tijd , ” Hitradio ‘sGravenhage ” waar hij met enorm veel plezier 7 hele jaren heeft gedraaid.
   
Begin 2005 kwam Rob van Dijck in contact met ” Ronald v.d. Sluis ” bekend als Donnie Rosalez  toen vaste dj van nachtclub ” De Plaza “in Scheveningen. De vriendschap tussen die 2 was een feit , en na veel kijken naar Ronald en veel oefenen begon zijn eigen carrière.
   
Sinds 2006 is deze allround deejay  bezig met het draaien in discotheken , cafés en privé feesten. Begin 2007 werd het toeristische plaatsje Scheveningen zijn werkterrein waar hij elke weekend draaide in de VEILING. John West bekend van o.a. hits als ”Weet wat je begint , Jouw Blik en Blijf bij mij” draaide destijds als dj in de Veiling in Scheveningen. John West bracht dat jaar zijn 1e single uit waardoor hij zich volledig ging focussen op het zingen. Zo kwam er een plek vrij als dj en nam Rob van Dijck deze plek in.
   
Zo ontstond er een goede vriendschap tussen John West en Rob van Dijck en gingen een goede samenwerking tegemoet. Bruiloften , verjaardagen , feesten en partijen samen met John West en Rob van Dijck.
 
Rob van Dijck probeert zich te onderscheiden van anderen doormiddel van een zo groot mogelijke muziek genre te draaien. Nederlandstalig , Apré ski , 60’s , 70’s , 80’s , 90’s , House , Bubbling , Moombahton etc. Daarom is hij bijna overal inzetbaar voor een geslaagd feest.
  
Rob van Dijck is o.a. te boeken voor :
– Bruiloften
– Verjaardagen
– Schoolfeesten
– Discotheken
– Cafés
– Privé Feesten
– Voetbal verenigingen
– Cd Presentaties ( Artiesten )
En nog vele andere mogelijkheden.