info
Leuk dat u onze website bezoekt! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

John West

Als een olievlek verspreidt de hitsingle “Jouw Blik” zich  in de Nederlandse café’s en feestzalen. Met dit aanstekelijk nummer welke niet meer uit je hoofd gaat is John West in 2010 definitief een nieuw genre ingeslagen.
  
Muziek heeft van jongs af aan John’s leven beheerst en begon al op 14 jarige leeftijd toen John als kleine jongen zijn eerste platen ging draaien als discjockey. Alle muziekstijlen kwamen voorbij. Op zijn 18e verjaardag vond hij het tijd worden om zelf de microfoon ter hand te nemen en klom samen met mijn vriend en collega Mike Peterson het podium op. Mike was tevens de persoon die John West aan zijn eerste single “Weet wat je begint” hielp. Na diversen singles te hebben uitgebracht in het nederpop genre begon het levenslied te kriebelen en startte hij een samenwerking met Manfred Jongenelis die speciaal voor hem het nummer “Jouw Blik” schreef.
  
Sinds de release van deze single tijdens zijn eerste Live in Concert samen met de PPM Band eind 2010 zijn de reacties overweldigend en kon het debuut-album met als titel “Jouw Blik” niet uitblijven. Na een aantal singles van dit album uitgebracht te hebben werd John gevraagd om samen met een paar collega’s op te treden bij het grootste meezingfeest van het jaar. “Toppers in concert” 3 dagen lang een uitverkocht “Arena” met in totaal 200.000 bezoekers. Na deze mooie ervaring wist John het zeker. “Dit is mijn leven”.