info
Leuk dat u onze website bezoekt! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Roy van Slimming

Vanaf 1 december 2013 Is Roy van Slimming solo verder gegaan, daarvoor heeft hij al meer dan 20 jaar Podiumervaring in Soul & Disco en Nederlandstalige muziek. Het kan haast niet anders dan dat wij het hier hebben over Roy van Slimming, beter bekend voorheen als 2-FORCE.
  
Deze in Amsterdam geboren en getogen entertainer heeft één grote passie namelijk zingen. De fijne kneepjes van het vak werd hem bijgebracht door de bekende zangpedagogen Kees Taal en Frans Cornet. In 2007 heeft hij de stap gewaagd en hij is zich volledig gaan richten op een professionele zangcarrière; en met succes!
Sinds april 2008 zijn er 4 Nederlandstalige singles verschenen die meer dan goed door de lokale omroepen werden ontvangen en ook de verdiende airplay hebben gekregen. Peter De Wijn/YaYa Records/ Velibor Weller. In juli van 2010 is het zwoele ‘TINTELS’ uitgebracht. De tekst en muziek is geschreven door niemand minder dan Peter de Wijn en Velibor Weller nam de productie voor zijn rekening. De samenwerking met dit topteam heeft ertoe geleid dat TINTELS een 60ste plaats heeft weten te behalen in de Single Top 100!
   
Hoogtepunten …Het concert dat in 2006 in het Almere Event Centre heeft plaatsgevonden, ruim 600 fans hebben samen met 2-FORCE een grandioos feest gebouwd. In 2009 staat 2-FORCE in de Heineken Music Hall tussen artiesten van wereld-formaat zoals The Trammps, Tavares, Robin S. Maar ook niet te vergeten: Sterren.nl, Valentijnsconcert met o. a. Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Peter Beense, Amsterdam Live, Evenaar Festival, Jeroen van der Boom (voorprogramma in Wauw Almere), La Mère Festival, Meerlive, Postcode Loterij, Radio NL Koninginnedagen Zingen op de Zaan.
Kortom ik heb een super mooie tijd gehad als leadzanger van 2-Force maar de tijd is gekomen om solo verder te gaan.