info
Leuk dat u onze website bezoekt! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Mark van Veen

Mark had vanaf zijn geboorte een voorliefde voor muziek en naast zijn vocale uitspattingen is hij een getalenteerd drummer. Inmiddels toert Mark als zanger het hele land door. Absolute hoogtepunten zijn de optredens in Daun (Duitsland), tijdens het Piratenfestijn in Ermelo, de Volendammer kermisfeesten en zijn eigen theaterconcert.
  
In februari 2009 stond Mark in het voorprogramma van de Tribute to the Catsband in Wijchen en heeft toen kennis gemaakt met muzikant en componist Kees Plat die stond te luisteren, wat er volgde was een goed gesprek en  kort hierna schreef Kees het eerste nummer van Mark; “Geen leven zonder jou", die uitkwam  in 2010.
 
In 2011 schreef Kees een tweede single voor Mark;  “Vrienden”, opgenomen in de studio van Arnold Mühren te Volendam.
  
Datzelfde jaar stonden Kees en Mark voor het eerst samen op de bühne en de zaal stond op zijn kop… hét  feest duo  ‘Kees & Mark’ was geboren. Na een video op YouTube kwamen er al snel een aantal boekingen binnen, zij weten het inmiddels; Kees en Mark “Da’s pas écht feest!”
 
Mark’s derde single, “Jij Bent Alles Voor Mij”,  kwam in 2013 uit. In 2014 werd het tijd voor een single van Kees & Mark samen, het feestliedje “In Ons Stamcafé” .
 
Omdat Mark het liefst dag en nacht met muziek bezig is, is hij sinds 2014 ook leadzanger van de coverband Cristal Blue waar ze een uitgebreid repertoire hebben van jaren 60, Nederlandstalige hits en de liedje anno 2015.
 
De optredens van Mark van Veen zijn naast een muzikale traktatie ook een belevenis die u écht eens zou moeten ondergaan! Bruisend van energie geeft deze entertainer het publiek waar ze recht op hebben een feest om nooit te vergeten!
 
Neem gerust contact met ons op en zie wat Mark voor uw feest of evenement kan betekenen!
  
De nieuwe single van Mark ‘’Als Ik Kijk In Die Ogen Van Jou” is wederom geschreven door Kees Plat, een gezellig nummer met een vleugje palingsound en is verkrijgbaar/downloaden vanaf eind juli 2015.

  
Mark is ook te boeken als Hazes tribute!!!