info
Leuk dat u onze website bezoekt! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Jacques Herb

Een optreden van Jacques Herb laat zich niet in een paar woorden omschrijven.
Een feest der herkenning! Met zijn vele bekende meezingers, schlagers, rock & roll en polonaises maakt hij van ieder feest steeds weer een onvergetelijk feest!
 
Jacques Herb staat voor: gezelligheid, professionaliteit, interactiviteit maar, bovenal.........kwaliteit!
Kortom ook op uw feest mag Jacques Herb niet ontbreken!
 
De in Rotterdam geboren zanger Jacques Herb, was de jongste uit een gezin van 13 kinderen.
Amper 15 jaar oud monsterde Jacques Herb aan bij de "Wilde vaart " en liet in diverse zeehavens in de wereld zijn talent als zanger horen.
 
Jacques Herb deed vervolgens mee aan diverse talentenjachten en uiteindelijk won Herb in 1970 de "Posthoorn Talentenjacht " in het Scheveningse Kurhaus. De finale werd door de AVRO op de televisie gebracht en toen Pierre Kartner Jacques Herb zag en hoorde, contracteerde hij hem meteen. Jacques Herb's eerste single "De Toreador" kwam direct binnen in de hitparades van de toenmalige zeezenderpiraten.

MANUELA
Een jaar later, in juni 1971, kwam de grote doorbraak voor Jacques Herb met het lied " Manuela ", die na 2 maanden niet alleen Goud maar ook Platina werd (voor meer dan 250.000 verkochte singles). Jacques Herb verhuisde naar Belgiƫ, waar hij in de revue's optrad en naast zijn bekende repertoire ook opera-, musical- en operettenummers zong. Tegelijkertijd volgde Jacques Herb zanglessen bij, de bekende Antwerpse heldentenor en professor, Marcel Vercammen.
   
In 2009 scoorde Jacques een zomerhit met "Ik heb de zomer meegebracht". Hij stond 6 weken in de dutchcharts met deze zomerse plaat.
   
Jacques Herb is op de podia een feest van herkenning met zijn hits van toen en van nu en zit ondertussen al 45 jaar in het vak. Jacques Herb staat garant voor een spetterende, veelzijdige show.