info
Leuk dat u onze website bezoekt! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Glenn de Koning

Glenn de Koning won maar liefst drie keer de titel 'Talent van de Maand' op het Talentenplatform van Sterren.nl. Hij was een aantal keer te gast in de Weekendborrel, zijn clip werd uitgezonden op Nederland 1, en won airplay op Sterren.nl Radio.
    
Glenn de Koning had altijd al interesse in muziek en muziekinstrumenten. Hij kreeg dan ook een keyboard op zijn dertiende verjaardag en ging op les. Na een jaar bleek toch dat zijn liefde meer bij de zang lag. Hij kocht een microfoon en een versterker en begon fanatiek met oefenen en het volgen van zangles. 
   
Vanaf zijn zestiende treedt hij op in cafés en zingt hier dan voornamelijk Nederlandstalige hits. In 2008 ontving hij van Wolter Kroes zijn eerste single ‘Als ik de hemel kon bewegen’. Na de lancering van deze eerste single gaat het snel met de carrière van Glenn. Er volgen vele singles en optredens in het land. Bram Koning schrijft een nummer voor Glenn. Een ballad met de titel: ‘Zeg maar niets’. Het eerste exemplaar wordt door Peter Beense overhandigd. In 2013 kwam zijn nieuwe single uit ‘Dit is wat ik wil’. En de titel zegt het al, zingen is de passie van Glenn. 
   
In oktober 2014 zit Glenn alweer 10 jaar in het vak en dit viert hij dan ook groots in een uitverkocht Zaantheater met een live band en gast optredens van Wolter Kroes, Ronnie Tober en Frans Halsema. Tijdens dit concert werd gelijk de clip van zijn single “Puur en onderscheidend” opgenomen.
Om uiteindelijk gelijk door te werken naar een opvolger van deze plaat besluit Glenn om opnieuw de studio in te duiken met Ger Oerlemans en in Juni 2015 kwam de single “Het is tijd” die door een goed georganiseerde pers presentati, in zijn eigen café Glenn de Koning te Zaandam, hoog in Play listen was terug te vinden. Kortom: Glenn is hard bezig met zijn carrière.