info
Leuk dat u onze website bezoekt! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Frans Halsema

De in Amsterdam geboren Frans Halsema , heeft zijn naam te danken aan achterneef en legendarische cabaretier , die op veel te vroege leeftijd is overleden. Echter is deze Frans Halsema springlevend , en al lang geen onbekende meer in het artiestenvak.
 
Via het populaire café van Peter Beense , waar Frans al ruim 20 jaar het publiek vermaakt met mooie ballades en de bekende meezingers , werd het succes in het land steeds groter.
 
Er werd gekozen voor een geheel eigen pad , waarin Frans op zoek ging naar zijn eigen sound , wat resulteerde in het prachtige album “Zo Nodig “ , en ook de laatst opgenomen cd/dvd deed het bijzonder goed , “pak jij maar je biezen “ werd door TV Oranje en Sterren.nl omgedoopt tot ballade van het jaar 2011.
 
Om kwaliteit te waarborgen word er veel tijd en aandacht besteed aan het maken van goede geluidsbanden en het juiste repertoire , voor het juiste entertainment gehalte. Frans zingt de sterren van de hemel , en maakt van ieder optreden één groot feest. Mede door zijn brede repertoire kan Frans goed inspelen op de wensen van de klant.
 
Inmiddels heeft Frans 7 singles , een album en een eigen cd/dvd op zijn naam staan, waarvan er 4 de top 40 hebben behaald , nu anno 2015 word er keihard gewerkt aan een nieuw album met 12 stukken , die mooi kunnen weerspiegelen wat Frans nog meer in zijn mars heeft.